Kontakt Bankgården Arendal

 

1 Strandgaten
Arendal, Aust-Agder, 4836
Norway

40648083

Bankgården Arendal er et kontorkollektiv med cellekontorer og co-works. Banken Scene har plass til 480 personer. Bakgården i Bankgården tar 350 personer. Bricolagen er vår endringslab. Her er det plass til 90. På toppen i 4 etag. har vi et foreningslokale hvo folk kan ordne seg selv.

Virksomhetene i Bankgården Arendal

 

Allerede etter den første sommeren fyltes bygget av leietakere med behov for både ro til å arbeide og et felles miljø. Virksomhetene er små (den største har tre kontorer). Sektorene er kultur, samfunn og næringsliv. Vi er altså et sammensatt miljø, som utvikles etter hvert som folk tar del, med en ambisjon om vi skal ta del i utviklingen av Arendal som sted, kultur- og næringsmiljø. NÅ HAR VI 5 LEDIGE KONTORER: Kr. 912,-, 1.365,- 1.365,- 1.365,- og 1.190,- PR mnd.


 
IMG_3711.jpeg
B-con.png

Leietakere:

SMAG & BEHAG
LED EUROPE AS
DURAPART
GLØD PRODUKSJONER
STABSTRATEGI v PER STABEL
MEG ARENDAL
CANAL STREET
AESTETIC NURSING v KATRINE MØRCK
HAUG - CAMILLA OG LARS ANDREAS
SABINE GOLDBERG
SVABERG/ LITANGEN
ARENDAL VINTNERS
HYDROPONIET
STIFTELSEN KIRKENS BYMISJON
JB MUSIKK
TOVE HARDAWAY
HVELVET VINSAMLERKLUBB
MIRJAM RAEN THOMASSEN
MARTIN WOLL GODAL
YNGVE KNAUSGÅRD
PØBELPROSJEKTET
HOLISTISK HJELP v SVITLANA PILAT
HELSEHUSET SALIS
SOLGT! EIENDOMSMEGLING
FYSIOTERAPEUT FREDRIK WALDERHAUG
HERDIS DYVIK
GERD TORUNN GUNDERSEN
CENTRUM FYSIKALSKE INST.
FAWSKY BUSHKAR
BLÅSEN KUNSTHAVN
STIFTELSEN YME
ARENDALSADVOKATENE
MP-REGNSKAP
ARENDAL HANDELSTANDS          SANGFORENING
SOLEM MUSIKK
BRIK VIDEOBASE
KRISTINA JØRGENSEN
SUNNSOFT PUBLISHING
BIRTE RUNDE KOMMUNIKASJON
MIMETA
 


birte 2.png

Siste ord er ikke sagt

Birte Hegerlund Runde er frilans-journalist og i tillegg kommunikasjons- rådgiver og tekstforfatter for bedrifter som trenger hjelp med kommunikasjon. Sitter også i styret til Arendal Kulturforum og prøver å være med på det som skjer av kulturliv i byen.

www.birterunde.com

www.birterunde.com


Skjermbilde 2017-09-20 kl. 11.58.18.png

STABSTRATEGI

Per Stabell

Strukturerte og gode samtaler, foredrag, kurs, seminarer og prosesser. Veiledning og råd.Personlig vekst, lederstøtte, leder - og personalutvikling, organisasjonsutvikling, psykososialtarbeidsmiljø, kulturendring, konfliktarbeid, rekrutteringbistand, jobbsøk, møtet med NAV. Du finner mer på www.stabstrategi.no , Linkedin.com, twitter: @pestabel - Medium.com

C-Stunners (2).jpg

Mimeta - senter for kulturektorutvikling

Seskapet ble etablert i 2008, og arbeider med kulturpolitikk, beskyttelse av kulturelle rettigheter, organisasjonsutvikling og sektorsamarbeid. Arbeidet er hovedsakelig internasjonalt rettet og inngår i Norges utenrikskulturelle innsats. Mimeta brukes i kulturpolitiske prosesser. I Arendal har selskapet deltatt i utformingen av Det internasjonale Kulturseminaret under Arendalsuka. 


Slide1.png

Gartneri i byen

Hydroponiet selger salater og urter som vi produserer selv, i byen! Det som en gang i tiden var Oste-Larsen i Arendal, og senere ble dagligvarebutikken 2L, omgjøres til et urbant gartneri med eget utsalg. Vi produserer varene med næringstilsatt vann og LED-belysning som plantene trives i, og vi garanterer at trivselen setter seg i smaken. Hydroponiet i Arendal er først ute med slik teknologi som gjør det effektivt å produsere lokalt, utenfor det tradisjonelle jordbruket, uten transport fra fjerne himmelstrøk og uten sprøytemidler. Hydroponiet i Arendal er altså noe helt nytt.

I butikken kan du også få tak i utstyr for å produsere dine egne grønnskaker etter de samme prinsipper som vi gjør. Vi har smarte og fine løsninger til kjøkkenbenken eller kontorpulten din, for kantiner eller andre offentlige miljøer - eller så kan du velge ett av våre anlegg for kjøkkenhagen eller garasjeveggen. Eller du kan gjøre som oss - start din egen produksjon for hele nabolaget i kjellern din! Hydroponiet er butikken til Panponic Biosystems AS - som leverer alle systemene vi bruker til å produsere grønnsaker fra byen. Har du også lyst til å bli gartner og grønnsakshandler der du bor? Vi hjelper deg igang.


Skjermbilde 2017-10-23 kl. 13.44.43.png

Arendal Vintners

Arendal Vintners opererer som tradisjonell agent for utenlandske vinprodusenter i Norge. Samtidig handler vi internasjonalt i finere viner.

Arendal Vintners er rådgiver for kunder som vil investere i vin, enten det er som samler eller om man har et avkastningsformål. Arendal Vintners formidler også salg av vin fra nordmenn til kjøpere internajonalt. Vi vil også veilede ved kjøp av vin i Norge,  og vi vil bidra ved verdsetting av vinsamlinger.