Kontakt Bankgården Arendal

 

1 Strandgaten
Arendal, Aust-Agder, 4836
Norway

40648083

Bankgården Arendal er et kontorkollektiv med cellekontorer og co-works. Banken Scene har plass til 480 personer. Bakgården i Bankgården tar 350 personer. Bricolagen er vår endringslab. Her er det plass til 90. På toppen i 4 etag. har vi et foreningslokale hvo folk kan ordne seg selv.

Lokalene/ Leie

Kontakt oss
for leie og arrangement!

Bruk denne siden for å forhøre deg om booking av lokaler for arrangementer, seminarer, work-shops, prosjekt- eller styremøter, konfirmasjoner, fødselsdager, korøvelser, medlemsmøter. Vi leier ut Banken Scene, Bakgården, Bakgårdsbaren, Vinbaren, Bricolagen eller møterommene. 
Her kan du også ta kontakt for kontor i Bankgården, enten du vil ha plass i cellekontor eller åpent landskap, til deg selv alene eller flere medarbeidere.  

Smag & Behag er også på plass i Bankgården - spør her om selskaper og catering! 
 

Navn *
Navn
Skjermbilde 2017-08-10 kl. 12.21.47.png

Banken Scene. 

Plass til 480 personer. 300 på stoler. 200 ved bord. Lokalet kan også avdeles i seksjoner på rundt 100 personer. Det kan tllagges tre ulike scenerom

sofa.jpeg

Bakgården

Sommershow og høstfestivaler, litterær salong eller politisk ordskifte. Bakgården har allerede vist at den egner seg til mangt. Sceneområde for 350 personer, med åpen vegg inn til bakgårdsbaren

bakgaardsbar.jpeg

Bakgårdsbaren

Her åpner vi opp lemmene til Bakgården - sånn at dette blir inne/ute-stedet. Eller er det lukket, trivelig og flott for 80 til 100

IMG_3489.jpeg

Cellekontor

Cellekontorene er ca 10 kvm. bygget i GHV. De er altså lette å slå sammen om man trenger mer plass. Bygget har 47 slike kontorer. Pr nå er ca 10 ledige. Det er store fellesaraeler for co-works-miljøer og rikelig tilgang på møterom. Møterommene kan også leies seperat.  

IMG_3494.jpeg

Bricolagen

Circa 200 kvm oppdelt i to nisjer med møtebord (14 og 10), to større cellekontorer og et åpent areal for workshopper, foredrag eller co-works-innredning. Det er også scene i Bricolagen. Møter for ca 80 personer med rigging i hestesko, er én variant. Vår idé er at Bricolagen skal fungere som vårt senter for endringsprosesser. 


Hvelvet Vinbar

hvelvet.jpeg

Hvelvet Vinbar

Vinbaren kan også leies for hyggelige sammenkomster, seminarer eller møter.

Ved inngangen i første etasje, med vinduer mot Strandgaten, ligger Hvelvet Vinbar. Åpningstider annonseres (meld deg på invitasjonslisten her!). Den kan også leies for lukkede arrangementer. 


foreningen.jpeg

Backstage

Lokalet ligger i 4. etasje. Lokalet har kjøkken hvor leietakere kan ordne seg selv. Dette egner seg som base for frivillig-grupper under festivaler i byen, foreningsmøter, konfirmasjoner og andre høytideligheter. Lokalet brukes også til kor-øvelser - og som backstage ved konsertarrangementer.


smag-behag-logo-70.png

Severing:

Smag og Behag har bevilling for servering i Bankgårdens første etasje, og er en del av det totale tilbudet i Bankgården. Når det er behov for leveranser av mat og drikke, ber vi derfor om at Smag og Behag kontaktes. Ønsker man andre leverandører må dette avklares på forhånd. 

Kontakt Smag og Behag